شما اینجا هستید:
 
 

فهرست فني تركيبات

INCI مخفف International Nomenclature Cosmetic Ingredient به معنـای سازمان بین المللـی نامگذاری ترکیبات آرایشــی می باشد. امروزه نام INCI جایگزین نام CTFA شده است. CTFA  اشاره به نامگذاری ترکیبات به کار رفته در لوازم آرایشی و بهداشتی، تحت نظـر سازمان جهانی صنعت لوازم آرایشی، بهداشتی و عطریات به منظور استاندارد کردن ذکر محتویات بر روی بسته بندی محصولات از سال 1973 در آمریکا می باشد. لغت نامه "CTFA" در آن زمان به صورت لغت نامه ای معمول در دسترس همگان موجود بود. به منظور هماهنگ کردن سیستم های مختلفی که بر صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی نظارت داشتند (آمریکا و اروپا) و همچنین ارتقـــا سیستم و به رسمیت شناختن آن در سطح بین المللـی، پنجمین چاپ از لغت نامه بین المللی محتویات به کار رفته در لـوازم آرایشـی و بهداشتی ارائه شد. در حال حاضر نیز یازدهمین چاپ از این لغت نامه با تغییرات به روز شده در حال استفاده عموم میباشد. از آنجائیکه محصولات شركتهاي سانسوسي و بیودرگا در سطح جهانـی عرضـه می شود، سیستم ارائه محتویات محصولات نیز از ابتدا بر طبق استانداردهـای  CTFA و بعداً بر طبق INCI  ارائه می شوند.

طبق قوانین اروپا از اول ژانویه سال 1997 ، تمام محتویات موجود در محصولات، باید روی بسته بندی ذکر شود. و به همین دلیل ذکـر لیست محتویات و شناخت آنها امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.



روغن كنجد ، ملكه روغنها

Sesame Oil

رو غن كنجد به دليل اينكه منبعي غنی از چربی اشباع نشده، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است به ملكه روغنها معروف است. آنتی اکسیدان موجود در آن با رادیکال های آزاد که به سلول ها آسیب می رساند مقابله می کند. مصرف مرتب آن اضطراب را کاهش می دهد، گردش خون را تقویت می کند، مانع اختلالات عصبی می شود و سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند. مصرف روغن کنجد، نشاط آور است، هوشیاری ایجاد می کند، دردهای مزمن وگرفتگی عضلات را کاهش می دهد و روند پیری را کند می کند. مصرف موضعی این روغن پوست را نرم و لطیف می کند. خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی دارد. محافظ طبیعی در برابر اشعه فرابنفش به حساب می آید. پوست را در برابر کلر موجود در آب استخر محافظت می کند. ماساژ با روغن کنجد انعطاف پذیری مفصل ها را زیاد می کند. به راحتي بر روي پوست پخش ميشود و پوست را بسيار نرم و لطيف ميكند بریدگی ها و جراحت های سطحی را درمان می کند. پوست صورت را به خصوص اطراف بینی سفت می کند و مانع بزرگ شدن منفذهای پوستی صورت می شود.

شركت سانسوسي(SANS SOUCIS) باتجربه 70 ساله خود وبا بهره گيري از اين تجربه و آشنايي كامل با منابع طبيعي و استفاده بجا از اين منابع در محصولات خود، در لاين محصولات مراقبت از بدنTHERMAL SECRET  (ترمال سيكرت) در چندين محصول خود از اين روغن استفاده كرده است:

1- روغن كرمي حمام براي پوست هاي خشك و حساس (Creamy Oil Bath Thermal Secrets)

اين محصول علاوه بر غني سازي،  پوست را تسكين بخشيده و بسيار نرم و لطيف ميكند. خشكي پوست را از بين برده، همانند يك محافظ پوست را در بر ميگيرد.

2-  O/W براق كننده بدن (Shimmering  Body Cream)

اين محصول كه يك امولوسيون O/W (روغن در آب) ميباشد ميزان چربي و رطوبت پوست را به حالت تعادل رسانده و به سرعت جذب ميشود. درخشندگي، نرمي و لطافت را به پوست بازگردانده، داراي رايحه اي بسيار بينظير است.

3-  لايه بردار ملايم بدن (Tender Touch Body Peeling)

 اين محصول لايه هاي سطح بيروني پوست را برداشته و باعث فعال شدن گردش خون ميشود و پوست را براي مراقبتهاي بعدي آماده ميسازد.

 
 
 
 

خبرنامه

نام:

ایمیل: